пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Серіали, не гірші від книжок. "Розповідь служниці"





8 коментарів:

  1. Класне в тебе вийшло відео))) Але мені краще читати пости, бо на слух в одне вухо влітає, а в інше вилітає. От тепер ще +1 серіал до тих, які треба подивитися. Надумала глянути "Американські боги" за Гейманом, там теж поки 1 сезон... Так багато класних книжок і серіалів, а часу мало... Хоч роботу кидай)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катрусь! от кому-кому, а тобі б варто знайти час і подивитися чи почитати "Розповідь служниці", щоб додати знання про цю історію у свою скарбничку прочитаних антиутопій :)

      Видалити
    2. Кілька хвилин тому дидивилася останню серію... що ж, чекатиму з нетерпінням наступного сезону. От мені все ж цікаво, чи буде далі розгортатися лінія Джун і Ніка, якщо і буде, то як відреагує Люк. Швецьку сім'ю створять? Ну а ще подивилася б, як зруйнується цей режим. Адже влада може перейти в їхні руки, бо вони мають унікальні можлиості народжувати, досить тільки об'єднатися і перестати боятись. От якраз остання серія на це натякає.

      Видалити
    3. я щаслива, що тобі сподобалося! насправді вже четверо моїх друзів подивилися серіал, і всіх зачепило, всі думають, з ким же лишиться Джун (я думаю, що когось замочать сценаристи, і лишиться єдиний кандидат).
      Щодо того, що влада може перейти до їхніз рук, - надзвичайно цікава думка!
      дякую за комент :)

      Видалити
    4. Ну а що, Джун сама казала фразу, що, одягнувши служниць у форму, вони самі зробили з них армію... Мене це наштовхує на думку, що жінки можуть захопити владу. От знищувати їх ніхто не наважиться, бо цим знищать людський рід.

      Видалити
    5. це буде круто! уявляю, як Джун захопить владу над Сереною. Цікаво, чи прорахували Серена з Командором такий варіант своєї теорії впорядкування світу))

      Видалити
    6. Навряд... Але от чомусь Серена мені симпатична. Вона цілком може знову повернутися до своїх феміністичних поглядів і помагати служницям виборювати свої права і формувати нові закони. А чом би й ні. Має досвід...

      Видалити
    7. у мене Серена викликає жаль, бо вона безсила зробити щось із пасткою, яку частково сама і створила. Але вона все ж і жорстока. Тому ні, не подобається
      А актриса прегарна і виконує роль переконливо

      Видалити